Introductie

Introductie

Mijn naam is Kristina Grigoryan, ik ben geboren in Jerevan de hoofdstad van Armenië en ben ik moeder van drie geweldige kinderen. Mijn liefde voor muziek begon al op zeer jonge leeftijd.

Op vijf jarige leeftijd werd ik toegelaten op de Tchaikovsky Speciaal muziekschool, waar kinderen met muzikaal talent studeerden. Hier koos ik voor zowel de specialisatie in piano als viool. Na mijn afstuderen werd ik toegelaten op de bekende Komitas- Staat-Conservatorium in Jerevan.. Ik zette mijn studie voort in het kader van professionele staf. De stijl van doceren schoolde zich vooral op de Russische wijze echter gaf men op de achtergrond ook les in de Europese Stijl.

Tijdens mijn laatste studiejaar aan het conservatorium startte ik met het geven van muziekles aan kinderen. Eenmaal afgestudeerd zette ik mijn professionele carrière als piano docente voort in Jerevan, vervolgens in Moskou en nu hier in Nederland. Tussen 2002 en 2006 speelde ik in totaal 4 jaar als violiste in het kamerorkest in Moscow. Terwijl ik op hetzelfde moment ook les bleef geven als piano docente.

Ik heb een rijke ervaring in muziekles geven. Mijn leven is altijd gepaard gegaan met muziek.Ik wil met liefde mijn kennis en ervaring doorgeven aan ieder die het verlangen heeft om te leren.

Na mijn afstuderen werkte ik in Jerevan en Moskou. Ik heb inmiddels een grote ervaring als muziekleraar voor piano in verschillende stijlen (zowel Russische als Europese stijl).